Baba ápolási szerek

Batole

BATOLE babakrém

BATOLE babakrém

Nyugtatja és védi a bőrt. Kamilla és allantoin kivonatot tartalmaz. Folyamatos használata során a bőr puha, sima és rugalmas marad. Gyengén dörzsöljük a krémet a bőrbe. Ezután szükség esetén baba hintőport is alkalmazhatunk.

75 ml - 00002

655 Ft

BATOLE gyerek sampon

BATOLE gyerek sampon

Hatékony természetes összetevőkből áll. Kimélő a hajhoz és a fejbőrhöz. Semleges PH értékének köszönhetően megvédi a gyulladástól, elősegíti a haj regenerációs folyamatát.

200 ml - 00004

720 Ft

BATOLE baba olaj

BATOLE baba olaj

Természetes anyagokat tartalmaz, megvédi a bőrt a horzsolásoktól és az irritálástól.

200 ml - 02017

1030 Ft

BATOLE gyerek bőrtisztító tej

BATOLE gyerek bőrtisztító tej

A BATOLE gyerek bőrtisztító tej gyengéden és kellemesen ápolja a fiatal bőrt. Segít megőrizni annak elasztikusságát és puhaságát. Semleges PH egyensúly. Vigyük fel a bőrre, óvatosan dörzsöljük be.

200 ml - 00003

1030 Ft

BATOLE gyerek fürdőhab

BATOLE gyerek fürdőhab

A gyerek fürdőhab használata után a gyerek finom bőre tiszta és egészséges marad. Természetes összetevőkből áll, melyek megakadályozzák a gyulladás kialakulását, hozzájárulnak a regenerálódáshoz. Friss kellemes érzetét hagy.

200 ml - 00005

720 Ft

Batole Kisgyerek Téli bőrápoló tej

Batole Kisgyerek Téli bőrápoló tej

A bőrápoló tej vékony réteget képez a gyerek bőrén, mely megvédi őt a hideg és szeles időjárástól. Olíva és jojjoba olajat, allantoint, bambuszvajat tartalmaz, melyeknek kiváló az arcbőr regenerálódást fokozó hatásuk. Az E vitamin gátolja a környezet negatív tényezőinek hatásait. Vékony réteget vigyünk fel a tiszta bőrre és dörzsöljük be óvatosan.

75 ml - 02014

735 Ft

BATOLE baba hintőpor

BATOLE baba hintőpor BATOLE baba hintőpor

Olívalevél kivonatot tartalmaz, mely mikrobaelleni védelmet nyújt, megnyugtatja a bőrt, megvédi a kiütésektől és a kivörösödéstől.

100g - 00045

440 Ft

 

100g utántöltős zacskóban - 00048

260 Ft

 

BATOLE babakrém

BATOLE babakrém

Megvédi a bababőrt a klíma negatív hatásaitól. A kamilla és az allantoin kivonatok nyugtatóan hatnak a bőrre, segítik annak megújulását.

A krém finomabbá és puhává varázsolja a bőrt.

75 ml

Az árak az áfát nem tartalmazzák.