Házi Patika

Gyógyfüvekből készült krém árnikával

Gyógyfüvekből készült krém árnikával

Cimetfát tartalmaz, mely fokozza a bőr vérkeringését, növeli annak hőtermelő és öntisztuló képességét. A rozmaring enyhíti a reumás bántalmakat. Mind a két fent említett esszencia kedvező aromaterápiás és gyógyító tulajdonosságokkal rendelkezik, melyek megszüntetik a fizikai és szellemi fáradságot. A krém nemcsak megszünteti a panaszokat, de hidratálja és regenerálja a bőrt.

50 g - 00818

785 Ft

Gyógyfüvekből készült Spray árnikával

Gyógyfüvekből készült Spray árnikával

Ez a termék azonnal megerősíti a fáradt lábakat, csökkenti az esetleges fájdalmat olyan fizikai megterhelések után, mint, például az egész napos állás, fizikai munka vagy a sportolás. A spray tartalmazza az árnika, kámfor, kakukkfű kivonatot és a mentolt, melyek kedvezően befolyásolják a vérkerengési folyamatokat.

75 ml - 00819

785 Ft

Gyógyfüvekből készült Gél árnikával

Gyógyfüvekből készült Gél árnikával

Adott termék fő előnye, hogy gél formában használható és többfajta gyógynövényből

áll. A gél desztillált szeszt, vagyis alkoholt tartalmaz, mely megkönnyíti a hatóanyagok bőrbe való bejutását. Ez nagymértékben javítja a vérkeringést, hűsítő érzetet kelt, azonnal csökkenti a fájdalmat. Az árnikát a gélben lévő rozmaring, a cimetfa, a kakukkfű, a kámfor és a kamilla egészíti ki.

50 g - 00821

960 Ft

Alpa kenőcs kamillával

Alpa kenőcs kamillával

A kenőcs kamilla kivonatot tartalmaz, amely pozitívan vesz részt a bőr regenerálásában. Borogatásként is használható a bőrön keletkezett apró sérülések esetén, valamint alkalmas a száraz bőr megnyugtatására a gyulladások elkerülése végett.

40 ml - 00020

420 Ft

Alpa kenőcs körömvirággal

Alpa kenőcs körömvirággal

A kenőcs körömvirág kivonatot tartalmaz, amely elősegíti a bőr természetes regenerálódását. A kenőcs pótolja a bőr hiányzó zsírtartalmát, és puhává rugalmassá teszi azt, ez megfelelő pótlást biztosít a száraz bőr számára.

40 ml - 00180

420 Ft

Alpa lóbalzsam

Alpa lóbalzsam

A gél állagú balzsam képviseli a a kozmetikai kezelések modern és mindinkább hatékonyabb előkészítési módját. Ez eredményezi a hatóanyagok jobb behatolását és gyors felszívódását. Bármilyen fizikai vagy sporttevékenység során keletkezett izom- és ízületi fájdalmak csillapítására is alkalmas, valamint törések és ficamok esetén is alkalmazható. Többféle gyógynövényből származó olajat és hatóanyagot tartalmaz melyek érzéstelenítő és nyugtató hatásúak. Szegfűszeg, levendula, kakukkfű, rozmaring, gyömbér és metil-szalicil csökkenti a megerőltetett izmokban keletkezett fájdalmat. A mentol és kámfor élénkítik a  vérkeringést. A gesztenye és nadálytő hatóanyag, fahéj és eukaliptusz esszenciális olaj, árnika hatóanyag biztosítják az izomkimerültség és a vénás keringési zavar csökkentését és segítik az élő szervezet regenerálódását. A krémes/olajos alapú adalékanyag biztosítja a bőrön a tökéletes eloszlást. A balzsam könnyen felszívódik, lehűt, kiváló aromaterápiás hatással bír és elősegíti a gyógyulást.

250 ml - 00198

1900 Ft

Az árak az áfát nem tartalmazzák.