Rovarriasztó készítmények

Rovarriasztó 90 ml kiszerelésben mechanikus szórófejjel

Rovarriasztó 90 ml kiszerelésben mechanikus szórófejjel

Ez a termék hatékony védelmet nyújt a kullancsok, csípős rovarok és böglyök ellen. A terméket a Prágai Állami Hivatal vizsgálta mind a laborban, mind nagy rovar mennyiségű környezetben. A termék kis mennyiségben a fedetlen testrészeken használható, melyeken egyenletes réteget képez. Hosszantartó védelmet biztosít. A terméket a Cseh Köztársaság Egészségügyi Minisztériuma jóváhagyta.

Rovarriasztó 90 ml kiszerelésben mechanikus szórófejjel

Ez a termék kifejezetten az érzékeny bőrrel rendelkező gyerekek és felnőttek számára készült kullancsok és csípős rovarok távoltartására. Nincs irritáló hatása. Közvetlen napsütésben is alkalmazható.

Gél csípés után

Gél csípés után

A bőr helyi kezelésre való készítmény. Kellemesen hűsíti a bőrt, csökkenti a csípés okozta égető vagy viszkető érzést. Csaláncsípés után is használható.

20 ml

Rovarriasztó gél

Rovarriasztó gél

Hasonló effektussal rendelkezik, mint az alkoholtartamúak. Új átlátszó formában kapható. Nemcsak rovarriasztó hatású diathyltoluamid alapú anyagokat, hanem rovarriasztásra használt természetes aromaolajokat is tartalmaz: citromfüvet és citromot. Ezek az esszenciák kellemesen illatosak.

75 ml

Rovarriasztó golyós flakon

A védtelen testrészekre való gyors alkalmazásra, csípős rovarok és kullancsok elleni védelemre. Rovarriasztó hatású természetes esszenciákat tartalmaz.

50 ml