A masszírozó folyadék általános használata

fejfájásra

Az ALPA folyékony masszírozó folyadék néhány cseppjét bedörzsöljük a nyak hátsó részébe, illetve a halánték környékén lévő bőrbe.

reumára, izületi és hátfájásokra

Az ALPA masszírozó folyadékot gyengéden bedörzsöljük a bőrbe. Ez elősegíti a szövetek, az izomzat vérkeringését, csökkenti a fájásokat. Hatását fokozhatjuk, ha borogatás formájában alkalmazzuk.

utazásra

Az ALPA folyékony masszírozó folyadék néhány cseppjének bedörzsölése a homlok, halánték, nyak hátsó részén kellemesen ellazulást és hatékony szellemi pihenést (relaxálást) biztosít.

 

Komoly megfázás és influenza estén alkalmazható

Az ALPA folyékony masszírozó folyadék néhány cseppjét langyos vízbe tesszük és gargarizáljuk. Az ALPA éteres olajok inhalálása megszünteti az orrdugulást és tisztítja a légutakat, ugyanakkor nyugtatóan hat.

 

fürdő készítéshez

Kevés ALPA masszírozó folyadékot adjunk hozzá a fürdővízhez. A benne lévő éteres olajok (eukaliptusz, menta, levendula és zsálya) hozzájárulnak a szellemi és fizikai ellazuláshoz és felfrissüléshez a fürdőzés során.

a hosszú ágyban fekvési időszakokra

Az ALPA kenőccsel végzett masszázs különösen jótékonyan hat az állandó fekvésre kényszerült betegekre, akik korlátozott mozgási lehetőségekkel rendelkeznek, javítja mentális állapotukat és megvédi a felfekvések kialakulásától.

a sportolás és fizikai tevékenység utáni fáradságra

az ALPA masszírozó folyadék nagyon fontos az egész testre alkalmazott masszázs során, mivel csökkenti az izmok fáradságát, felüdít, hűsít és megszünteti a kimerültség érzetét.

rándulásokra, húzódásokra és kificamodásokra

Az ALPA masszírozó folyadékot a fájdalom helyére alkalmazzuk. Borogatás formájában is lehet használni, az illóolajoknak lazító és gyógyító hatásuk van.